Philip Anselmo a declarat ca urmatorul album solo va fi diferit

de Cristi Nedelcu

Philip Anselmo a declarat ca urmatorul album solo va fi diferit


Philip Anselmo, fostul vocalist Pantera si actualul frontman Down a anuntat ca in anul ce va urma are in plan sa scoata un nou album solo dupa cel aparut in 2013, Walk Through Exits Only.

Iata ce a declarat acesta pentru Yahoo! Music : "Sunt de parere ca fiecare efort solo trebuie sa fie diferit. Este o regula dupa care ma ghidez. Nu vreau sa refac nimic din ceea ce am facut in trecut...nu o sa se schimbe nimic la voce, pentru ca vocea mea e vocea mea. Dar pot lua in calcul diferite influente muzicale din etape diferite ale muzicii. Pot sa fac orice vreau cu The Illegals. Este formatia mea."

Cu toate ca nu s-a apucat sa lucreze la noul material muzical, acesta a declarat ca are foarte mult material de unde sa aleaga. "Am asa de multa muzica la dispozitie cum nu am avut niciodata. Cateodata ma intreb daca ar trebui sa lansez aceste materiale exact cum sunt sau daca ar trebui sa le re-inregistrez si sa le mai finisez pentru ca apoi sa le pot integra in trupa mea, sau chiar in Down. Toate astea imi trec prin cap. Oricum, astept cu nerabdare sa mai trec o data prin tot materialul pe care il am."

Albumul precedent a lui Anselmo, Walk Through Exits Only s-a vandut in aproximativ 8700 de exemplare in Statele Unite inca din prima saptamana de lansare, debutand pe pozitia 35 in The Billboard 200 chart.

Asteptam sa vedem care va fi succesul viitorului material semnat Philip Anselmo and The Illegals.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: