Ionut Micu, toobsarul Phoenix: Ma inteleg foarte bine cu Nicu Covaci

14 Iunie 2013 Buvnitz

Ionut Micu, toobsarul Phoenix: Ma inteleg foarte bine cu Nicu Covaci
Share pe Facebook

Formatia Phoenix a sustinut, saptamana trecuta, doua concerte la Constanta, atat in clubul de la malul marii care ii poarta numele, cat si la Maritimo Shopping Center. Bateristul trupei, Ionut Micu, a acordat cotidianului „Telegraf” un interviu in care a vorbit despre planurile pentru aceasta vara, atat separat, cat si alaturi de formatia cu care colaboreaza din anul 2004.

Reporter (R): Cum vi s-a parut atmosfera la cele doua concerte sustinute de grupul Phoenix la Constanta, saptamana trecuta?

Ionut Micu (I.M.): Eu cred ca publicul ar trebui sa spuna cum a fost, daca i-a placut sau nu. Eu m-am simtit extraordinar alaturi de colegi.

R.: Va pregatiti de o revenire, la malul marii, in acest weekend, cu prilejul Seawolves Bike Fest. In ce context ati primit invitatia de a participa la acest eveniment inedit?

I.M.: Prietenii mei, bikerii de la Seawolves, m-au rugat sa vin chiar si singur, deoarece nu am cum sa iau parte la acest eveniment alaturi de una din formatiile cu care colaborez, de genul Phoenix (n.r. care au alte angajamente). Am sa vin la festival, voi canta impreuna cu folkistul Silviu Covaci si ne vom aseza la un foc de tabara.

R: Vara aceasta mai aveti vreun proiect la malul marii?

I.M.: La malul marii, nu stiu. Pe malul Dunarii o sa fie un concert, acum ramane sa il „batem in cuie” pe cel de la Tulcea.

R: Se spune despre Nicu Covaci ca ar fi o persoana putin cam dificila. Ati avut dificultati in a lucra cu el?

I.M.: Nicu este o persoana dificila, fiind zodia berbecului. Pentru el, ori e alba ori e neagra, culoarea gri nu prea exista. Este o persoana foarte directa si nu e o fire foarte sociabila. Eu, unul, nu am avut niciun fel de probleme cu el, din 2004, de cand cant alaturi de membrii trupei Phoenix, in locul lui Ovidiu Lipan Tandarica.


Comenteaza

Ca sa comentezi trebuie sa fii logat pe site sau cu Facebook. Logheaza-te sau Fa-ti cont intr-un minut sau logheaza-te cu Facebook.

Concerte recomandate:

ĂŽnscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook