Pistol cu Capse invitai la "Alternative Hour" ep.4

de Cristi Nedelcu

Pistol cu Capse  invitai la


Luni 13 iulie, Pistol Cu Capse vin la Alternative Hour. Hefe, gazda emisiunii de pe Music Channel, va sta de vorba cu vestitii pistolari despre cel de-al treilea album al trupei „Dupa zece” i cantarile lor de peste vara. ”Undeva, cineva”, noul videoclip al trupei Pistol cu Capse va fi difuzat in premiera pe 13 iulie, la cea de-a patra ediie a emisiunii Alternative Hour.

Alternative Hour este un TV Show dedicat muzicii si culturii alternative, difuzat pe Music Channel, in fiecare luni la ora 22.00 si in reluare joi la ora 23.00.

Alternative Hour iti da intalnire saptamanal cu cele mai reprezentative nume ale vietii artistice nationale si internationale, te tine la curent cu evenimentele si cele mai updatate trenduri prin intermediul invitatilor intervievati si iti propune un playlist variat, un fusion intre curentele alternative consacrate si cele mai noi experimente ale underground-ului.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook