Placebo: "Avem nevoie de staruri pop ca Lady Gaga"

de Ana-Maria Gavrila

Placebo:


Solistul trupei Placebo, Brian Molko, a avut numai cuvinte de lauda pentru starul Lady Gaga intr-un interviu acordat recent, dand-o ca exemplu de integritate si sublinind faptul ca industria muzicala are nevoie de mai multi astfel de artisti, indiferent de genul abordat.

"Chiar nu conteaza ce gen de muzica ascult, dar cred ca ceea ea reprezinta si cum se reprezinta pe sine si ceea ce face pentru muzica pop este foarte politic intr-o anumita masura si cred ca avem nevoie de astfel de staruri pop", a declarat pentru cei de la Triple M Rock News.

Brian Molko il invinuieste de Simon Cowell ca fiind responsabil pentru decaderea muzicii pop: "Acest Simon Cowell - oricare i-ar fi scuza - in ceea ce ma priveste a compromis muzica pop."

"Suntem destul de in varsta pentru a ne aminti de anii '80, iar in anii '80 muzica pop era destul de avangardista - muzica lui Kate Bush sau David Bowie din anii '80, Peter Gabriel - oamenii acestia faceau muzica. Erau revolutionari! Iar acum avem practic doar karaoke. Gaga este foarte importanta..." a incheiat solistul.

In toamna acestui an, Placebo au lansat un nou album, "Loud Like Love", dupa o pauza discografica de 4 ani. Mai jos puteti asculta in intregime interviul:Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: