Placebo concerteaza diseara la Romexpo

de cristina_n

Placebo concerteaza diseara la Romexpo

O zi mare pentru fanii Placebo din Romania: formatia va concerta in aceasta seara, 21 iunie, la Romexpo, de la ora 19. Concertul face parte din turneul de promovare a noului lor album.

Peste 6.000 de spectatori sunt asteptati la concertul pe care trupa Placebo il va sustine in cadrul Romexpo – Parcarea C.

Accesul in locatie se va face incepand cu orele 18:00 prin Blvd. Expozitiei, Poarta C.

Posesorii biletelor in Zona A (din fata scenei) vor primi la intrare o bratara care le va permite accesul. Pentru a evita aglomeratia, recomandam spectatorilor sa vina la locatie cat mai devreme.

Este strict interzis accesul in incinta locatiei cu camere foto, video si aparate de inregistrare audio, sticle, pahare, recipiente din plastic, mancare, bautura, droguri, arme si obiecte periculoase sau orice alte obiecte ornamentale sau de divertisment (precum ar fi papusi, jucarii din plus sau confectionate manual etc).

De asemenea, spectatorii sunt rugati sa nu vina la concert cu obiecte voluminoase sau contondente (rucsaci, casti de motociclist, etc.). In locatia de concert se vor organiza puncte de vanzare pentru comercializarea bauturilor.

La zona de merchandising fanii celor doua trupe, Placebo si Expatriate, vor putea achizitiona produse promotionale originale: tricouri, CD-uri si DVD-uri.

Biletele mai pot fi procurate de la casa de bilete special amenajata la intrarea in locatie.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: