Solistul Placebo isi serbeaza ziua de nastere in secret

de Morrison

Solistul Placebo isi serbeaza ziua de nastere in    secret
Brian Molko, solistul formatiei Placebo, nu a vrut sa dezvaluie presei planurile sale pentru aniversarea zilei de nastere de astazi, 10 decembrie.

Surse apropiate solistului au dezvaluit ca acesta pregateste o petrecere surpriza la care vor avea acces si cativa fani ai lui Molko.

Placebo au cantat in urma cu cateva zile intr-un templu cambodgian, scopul evenimentului fiind acela de a preveni traficul si abuzul de fiinte umane.

Dupa cum stiti, bateristul Placebo, Steve Hewitt, a parasit formatia anul trecut, dupa 11 ani deconvietuire. Despartirea a fost descrisa ca fiind una amicala. Referitor la acest subiect, liderul Placebo, Brian Molko a declarat intr-un comunicat de presa:

"A fi intr-o trupa este cam acelasi lucru cu a fi implicat intr-o casatorie sau un cuplu, in acest caz un triplu. Oamenii pot ajunge sa se desparta peste ani.

"Sa spui ca nu-ti mai iubesti partenerul n-ar fi un lucru tocmai adevarat, avand in vedere tot ce ati trait impreuna si tot ce ati realizat impreuna. Pur si simplu vine o vreme cand iti dai seama ca iti doresti lucruri diferite de la aceasta relatie si ca nu mai puteti trai practic sub acelasi acoperis", a adugat Brian Molko.

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: