Weekend Placebo la MTV

de cristina_n

Weekend Placebo la MTV

Weekendul acesta, fanii din Romania ai formatiei Placebo vor putea intra in atmosfera pregatitoare a concertului care va avea loc pe 21 iunie la Romexpo, urmarind sambata (13 iunie) si duminica (14 iunie) interviuri cu membrii trupei, inregistrari din concerte, videoclipuri si multe alte surprize la MTV.

Intregul weekend va fi dedicat formatiei Placebo la MTV. Emisiunile cu si despre Placebo debuteaza sambata si duminica la ora 12.00.

Dupa cum v-am anuntat, biletele in fata scenei la concertul PLACEBO de la Romexpo din data de 21 iunie sunt aproape epuizate. Ultimele 300 de bilete in zona gazon A mai pot fi procurate doar din Magazinele Diverta, Muzica si online de pe MyTicket.ro si nu vor fi suplimentate.

In primele zece zile de la punerea in vanzare a biletelor pentru concert, jumatate din biletele PLACEBO categoria zona A fusesera deja achizitionate, dovedind inca o data faptul ca trupa britanica are un fan-base puternic si fidel in Romania.

In deschiderea concertului PLACEBO vor evolua australienii de la EXPATRIATE, trupa care a cunoscut succesul inca de la debut, o data cu lansarea albumului “In the Midst of This”. Albumul a fost bine primit de critica de specialitate, trupa fiind nominalizata la categoriile “Best New Band” si “Best New Album” la Premiile ARIA (echivalentul australian al BRIT AWARDS).

Biletele pentru concertul PLACEBO si EXPATRIATE din 21 iunie 2009 se comercializeaza la preturile de 175 RON (Zona A – in fata scenei) respectiv 100 RON (Zona B). Biletele pot fi procurate online de la MyTicket.ro, din reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti si din cluburile Control, Fabrica si Fire.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: