Biografie Poison



Poison

Genuri muzicale:
GlamHard Rock

Trupe similare:
AC/DC  Marilyn Manson  Guns N Roses  Linkin Park  Trooper  Scorpions  Iris

Formatia americana Poison a atins culmile succesului la sfarsitul anilor 80 si inceputul anilor 90. Au devenit in acea perioada simboluri ale glam metalului.

De-a lungului timpului, Poison au vandut peste 25 de milioane de discuri in intreaga lume.

In 2006, Poison au celebrat ce-a de-a 20-a aniversare.

In ianuarie 2009, solistul Poison a dezvaluit ca formatia va intreprinde un turneu alaturi de Def Leppard, un turneu care va pune capat disputelor dintre cele doua trupe.

Stil: glam metal

Componenta:

Bret Michaels voce, chitara
C.C. DeVille chitara, voce
Bobby Dall bass, clape
Rikki Rockett tobe, voce

Discografie:

Look What the Cat Dragged In (1986)
Open Up and Say...Ahh! (1988)
Flesh & Blood (1990)
Swallow This Live (1991)
Native Tongue (1993)
Crack a Smile...and More! (2000)
Power to the People (2001)
Hollyweird (2002)
Poison'd! (2007)
Live, Raw & Uncut (2008)
Seven Days Live CD (2008)

POISON

www.poisonweb.com


Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook