Solistul Poison nu si-a gasit inca marea iubire

de Morrison

Solistul Poison nu si-a gasit inca marea iubire
Bret Michaels, solistul formatiei Poison, nu a reusit inca sa isi gaseasca marea iubire, in ciuda faptului ca participa la emisiunea Rock of Love Bus, in care concurentele se lupta pentru a-i atrage atentia.

Solistul spune ca a fost atras de cateva concurente, dar a fost suficient sa le priveasca cateva secunde in ochi pentru a-si da seama ca nu sunt ceea ce cauta.

Imi dau seama intotdeauna ca nu sunt alesele privindu-le in ochi, spune Michaels.

Acesta a mai dezvaluit ca in realitate, blondele participante la emisiune nu se bat - la propriu - pentru el, ci pentru propriul orgoliu.

De fiecare data cand se incinge o bataie, le strig: nu uitati sa imi mentionati numele, pentru ca lumea sa creada ca va bateti pentru mine, recunoaste solistul Poison.

Glen Benton, solistul si basistul trupei Deicide, l-a atacat intr-o declaratie recenta pe Bret Michaels, solistul Poison.

Benton s-a declarat foarte dezamagit ca solistul trupei Poison a acceptat sa ia parte la o emisiune stupida precum Rock Of Love, dupa cum o numeste componentul Deicide.

"Sa fim seriosi, oare cat este in stare sa suporte pentru o clipa de glorie? Cred ca s-ar preta la orice. Emisiunea Rock Of Love este cea mai stupida idee care a existat vreodata. Totul este fals. Chiar crede Bret Michaels ca isi va intalni marea iubire in gramada aia de silicon?" se intreaba Glen Benton.

"Sa pui atatea femei aflate la menstruatie intr-un singur loc, nu imi pot imagina decat ca este iadul pe pamant", spune Glen Benton.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook