Biografie Pro-Pain



Pro-Pain

Genuri muzicale:
Hardcore

Trupe similare:
Truda  Altar  Dirty Shirt  Dir En Grey  Paradox Romania  Psychogod  DODIEZ

Pro-Pain este o trupa americana formata in 1992. Ei sunt considerati drept pionierii miscarii metal/hardcore. Albumul de debut intitulat Foul Taste Of Freedom a fost lansat in 1992 si a devenit rapid un disc ce se poate gasi in colectia fiecarui ascultator de hardcore. Cariera de succes a permis formatiei sa evolueze si mai important, sa impresioneze.
2007 marcheaza a 15-a aniversare Pro-Pain. Ultimul disc lansat, Age Of Tyranny/The Tehnth Crusade este al 10-lea material din cariera truepi si simbolizeaza legatura dintre razboiul impotriva terorismului si cruciade.
Cu acest nou disc, vanzarile Pro-Pain se apropie de cifra de 1 milion de unitati vandute.

Stil: metal/hardcore

Componenta:
Gary Meskil - bas/voce
Tom Klimchuck - chitara
Marshall Stephens - chitara
JC. Dwyer - tobe

Discografie:
Foul Taste Of Freedom (1993)
The Truth Hurts (1994)
Contents Under Pressure (1996)
State OF Mind (1996)
Best Of (1998)
Pro-Pain (1998)
Act Of God (1999)
Round 6 (2000)
Road Rage (2001)
Shreds of Dignity (2002)
Run For Cover (2003)
Prophets of Doom (2005)
Age of Tyranny - The Tehnth Crusahde (2007)
PRO-PAIN
www.pro-pain.com
www.myspace.com/propainspace


Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook