Pro-Pain dezvaluie coperta si tracklist-ul noului album Revolution Rise

de Vladimir Gheorghiu

Pro-Pain dezvaluie coperta si tracklist-ul noului album Revolution Rise


Pro-Pain, veteranii Hardcore-ului american au anuntat lansarea unui nou album intitulat "Revolution Rise" pe 25 noiembrie in Europa, respectiv pe 3 decembrie in America de Nord via SPV/Steamhammer. Albumul va contine in varianta standard 12 piese, urmand ca pe parcurs sa apara sub o alta configuratie si materialele bonus cu inregistrari live, postere.

Albumul a fost inregistrat, mixat si masterizat de catre V.O. Pulver (GURD) de pe 18 august pana pe 29 august 2013 in studio-ul Little Creek din Gelterkinden, Elvetia. Vocalistul si basistul grupului Gary Meskil a compus toate versurile in casa sa din Sarasota, Florida.

Cu privire la cel de-al 14-lea album de studio al trupei, Gary declara ca reprezinta o intoarcere catre vechiul lor stil: "Muzica este putin mai intunecata, iar tempo-urile amintesc de clasicul stil Pro-Pain comparativ cu ultimul nostru album "Straight to the Dome" care a avut o abordare mai thrash. Sper ca fanii sa se bucure de acest album pe cat de mult ne bucuram si noi."

"The Final Revolution" track listing:

01. Deathwish

02. One Shot One Kill

03. Southbound

04. Problem Reaction Solution

05. The Final Revolution

06. Can''t Stop The Pain

07. All Systems Fail

08. Want Some?

09. Fall From Grace

10. Emerge

11. Mass Extinction

12. Under The Gun

13. Life''s Hard (live 2010) (bonus track on digipack)

14. Get Real (live 2010) (bonus track on digipack)

15. Party In Paris (UK SUBS cover) (bonus track on digipack)

propainfinalrevolutionDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook