Concertul Prodigy reprogramat

de Morrison

Concertul Prodigy reprogramat
Din cauza cetii, concertul pe care trupa britanica The Prodigy trebuia sa-l sustina duminica seara in Piata Mare din Sibiu a fost anulat.

Avionul in care se aflau membrii formatiei nu a putut ateriza.

Desi Liam Howlett, Keith Flint si Maxim erau asteptati in la ora 16.00, aeronava lor nu a mai aterizat pe Aeroportul International din Sibiu, din cauza cetii, si se afla in prezent la Munchen.

Duminica, pe Aeroportul din Sibiu vizibilitatea era de sub 100 de metri. Pentru o aterizare in conditii optime este necesara o vizibilitate de minimum 500 de metri.

Organizatorii au luat in considerare schimbarea traseului, astfel incat membrii trupei sa aterizeze la Timisoara sau Targul Mures, dar au renuntat, pentru ca acestia nu ar fi putut ajunge la Sibiu la timp.

Concertul ar putea fi reprogramat pentru noaptea de Revelion, dar o astfel de schimbare nu a fost inca stabilita. In absenta celor de la Prodigy, duminica seara ar fi trebuit sa cante la Sibiu Loredana & Prietenii si trupa The Fire of Anatolia..


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook