Prodigy confirma concertul din Romania

de Morrison

Prodigy confirma concertul din Romania
Voodoo People, Smack my b***h Up, Breathe sau Firestarter, sunt doar cateva hituri ale trupei Prodigy care au aruncat in aer, de-a lungul anilor, discotecile si cluburile din Romania. Pe 23 iunie, ele vor rasuna din nou la Bucuresti, pe scena Festivalului Rock&Coke.

Paradoxal sau nu, trupele isi confirma datele pe site-urile oficiale, insa organizatorii acestui festival continua sa nu ofere nicio informatie despre eveniment. Mai mult, tot pe 23 iunie, pare-se la Arenele Romane din Capitala, va canta si Bob Sinclair.

Din nou, aceiasi organizatori. Asta inseamna ca exista sanse mari ca festivalul cu pricina sa se desfasoare la Arene, pe 24 iunie fiind deja confirmati rockerii americani de la Incubus. Zilele trecute, o alta trupa americana si-a confirmat prezenta la acest festival.

Este vorba despre Mondo Generator, trupa lui Nick Oliveri (Queens of the Stone Age). Ei vor canta in aceeasi seara cu Incubus (24 iunie), alaturi de trupele romanesti Vita de Vie, Implant pentru Refuz, Luna Amara si Ab4.

Revenind la Prodigy, ei bine, fanii muzicii electro (in cazul britanicilor, un mix de rave, hardcore techno si industrial), ii vor putea revedea la lucru pe Liam Howlett, Keith Flint si Maxim, intr-un show cu siguranta de neuitat.

Asadar, vara lui 2007 se anunta una incendiara, cu tone de concerte de mare exceptie. In decurs de 2 luni, la Bucuresti vor concerta: The Chemical Brothers, Faithless, Morcheeba, Hooverphonic, Prodigy, Bob Sinclair, John Digweed, Yonderboi si Phil Hartnoll (Orbital) pe zona electro, George Michael, Pink, Kasabian, Reamonn si Tori Amos pe zona pop, Alice Cooper, Marilyn Manson, Incubus si Rolling Stones pe zona rock si Wu-Tang Clan, pe zona Hip-Hop. Asta da an

vedeta.roDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook