Urmareste concertul Proof sustinut la Romexpo

de Buvnitz

Urmareste concertul Proof sustinut la Romexpo


Proof au postat pe pagina oficiala de youtube intreaga prestatie de la ROMEXPO Bucuresti din cadrul Bucharest Wheels Arena.

Concertul poate fi urmarit in totalitate aici.

ProoF e o trupa de hardcore/metal care s-a format in vara anului 2006 in Bucuresti.Dupa mai multe schimbari de componenta,in 2010 au lansat primul material intitulat "Blood Money",care a fost foarte bine primit de catre criticii si siteurile de specialitate din strainatate dar si din tara; momentan se lucreaza la al doilea material,single-ul Final Judgement fiind lansat cu cateva luni in urma.

Pana acum au cantat alaturi de nume ca Deez Nuts, Death Before Dishonor, Born From Pain, Ignite, Decapitated, No Turning Back, The Setup, Last Hope, Tonedown, Confronto, Burnthe8track, Manifestation, Bleed Into One, aparitii la festivaluri ca Bucharest Wheels Arena la Romexpo, Noisefun Festival la Arenele Romane, Free Fest Ploiesti, Open Camp Vaslui sau Mighty Owl Festival dar si turnee care au acoperit intreaga tara.

PROOF sunt:

George - voce
Adi - bass,backing vocals
Luci - chitara
Fane - chitara,backing vocals
Teo - tobe
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: