Psycroptic confirmati pentru Transylvanian Owl Fest la Cluj-Napoca

de Buvnitz

Psycroptic confirmati pentru Transylvanian Owl Fest la Cluj-Napoca


Grupul australian Psycroptic este cel mai nou nume confirmat pentru Transylvanian Owl Festival, eveniment ce va avea loc in data de 8 februarie la Euphoria Music Hall din Cluj-Napoca.

Psycroptic este una din cele mai exotice formatii ce va calca vreodata in Romania avand in vedere ca membrii trupei locuiesc tocmai in Tasmania. Muzica Psycroptic inglobeaza un numar impresionant de elemente muzicale (de la cele extreme pana la stiluri noncomformiste) pentru a crea un sunet unic, un mix precis de brutalitate si groove.

In 2008 formatia a semnat cu Nuclear Blast pentru un al patrulea album intitulat (OB)Servant, mixat si masterizat de Logan Mader (Machine Head/Soulfly). In februarie 2010 formatia a lansat primul DVD intitulat Initiate. Pana in prezent formatia a avut ocazia de a concerta in Europa, America de Nord, UK, Australia, Noua Zeelanda, Indonezia, China si chiar Mongolia.

Formatia va lansa in februarie 2012 un nou album intitulat The Iherited Repression. Albumul a fost produs si mixat de Haley, in timp ce Alan Douches s-a ocupat de masterizare.

Chitaristul Joe Haley declara: "Acesta este de departe albumul meu preferat de pana acum. Nu vreau sa sune a cliseu insa sunt convins ca fanii imi vor impartasi parerea".

"Este un album destul de diferit fata de ce am facut pana acum. Am petrecut mai mult timp in sala pentru a compune. Este un album dinamic cu elemente foarte rapide dar si sectiuni down tempo. Are foarte mult groove".

Trupele confirmate pana in acest moment pentru Transylvanian Owl Festival sunt:

ORIGIN (S.U.A.)
PSYCROPTIC (AUSTRALIA)
LENG TCH'E (Belgia)


Detalii despre bilete si punctele de achizitionare vor urma in curand.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook