Vino sa vezi cea mai exotica formatie care a cantat vreodata in Cluj-Napoca

de Buvnitz

Vino sa vezi cea mai exotica formatie care a cantat vreodata in Cluj-Napoca


Transylvanian Owl Fest la Cluj-Napoca se va bucura de prezenta unui nume cu adevarat exotic sosit tocmai din celelalt colt al lumii.

Este vorba de Psycroptic, formatie ce ne saluta tocmai din Tasmania, Australia. Pe 8 februarie ne vom bucura de un adevarat regal de death metal la Euphoria Music Hall.

Muzica Psycroptic inglobeaza un numar impresionant de elemente muzicale (de la cele extreme pana la stiluri noncomformiste) pentru a crea un sunet unic, un mix precis de brutalitate si groove.

In 2008 formatia a semnat cu Nuclear Blast pentru un al patrulea album intitulat (OB)Servant, mixat si masterizat de Logan Mader (Machine Head/Soulfly). In februarie 2010 formatia a lansat primul DVD intitulat Initiate. Pana in prezent formatia a avut ocazia de a concerta in Europa, America de Nord, UK, Australia, Noua Zeelanda, Indonezia, China si chiar Mongolia.

Formatia va lansa in februarie 2012 un nou album intitulat The Iherited Repression. Albumul a fost produs si mixat de Haley, in timp ce Alan Douches s-a ocupat de masterizare.

Chitaristul Joe Haley declara: "Acesta este de departe albumul meu preferat de pana acum. Nu vreau sa sune a cliseu insa sunt convins ca fanii imi vor impartasi parerea".

"Este un album destul de diferit fata de ce am facut pana acum. Am petrecut mai mult timp in sala pentru a compune. Este un album dinamic cu elemente foarte rapide dar si sectiuni down tempo. Are foarte mult groove".

Prima editie a festivalului se va bucura de prezenta:

ORIGIN (S.U.A.) - death metal
PSYCROPTIC (AUSTRALIA) - death metal
LENG TCH'E (Belgia) - death/grind
ITE MISSA EST (Franta) - deathcore

BILETELE pentru acest eveniment vor avea pretul unic de 50 Ron si se vor putea gasi doar prin sistem de rezervare. Pentru a rezerva bilete trimiteti un mail la mightyowlprod@gmail.com impreuna cu numele, orasul si numarul de bilete dorite.

Toate biletele se vor ridica in ziua concertului de la intrarea in club. Numarul biletelor este limitat la 300 de bucati!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook