Public Image Ltd lucreaza la un album nou

de Chaos Lore

Public Image Ltd lucreaza la un album nou


Public Image Ltd au anuntat oficial ca lucreaza la un nou material.

Trupa de post punk in care activeaza Jon Lydon (Sex Pistols) s-a reunit in 2009 si in ultimele 12 luni au sustinut un turneu important, iar recent au lasat sa se inteleaga ca vor sa lanseze un album nou.

Lydon a declarat ca trupa, care nu a mai lansat un album de 20 de ani, se afla in studio actualmente

Public Image Ltd au cantat la editia din acest an a festivalului britanic Isle Of Wight Festival si a fost confirmata pentru Guilfest 2011, unde va canta alaturi de Razorlight si Gallows.

John Lydon (aka Johnny Rotten) sustine ca este pregatit pentru o noua reuniune Sex Pistols insa de aceasta data alaturi de noi piese. Succesul avut cu Public Image Ltd. il impinge pe Lydon sa reformeze grupul britanic. 'Nu ar fi exista PiL fara Pistos, asa ca este o responsabilitate.' declara acesta in ianuarie 2011. 'Daca vor sa mergem in turneu atunci o vom face'

Grupul punk s-a despartit in 1978 insa au urmat cinci evenimente de reuniune la care au participat Lydon, Steve Jones, Paul Cook si Glen Matlock. 'Am reformat PiL, am compus piese - acum pot sa fac acelasi lucru cu Pistols.' incheie artistul.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: