Pyramaze au un nou chitarist

de George Lazar

Pyramaze au un nou chitarist


Trupa progressive power metal originara din Danemarca, PYRAMAZE, a postat urmatoarele pe pagina oficiala de facebook:


"Pyramaze sunt mandri sa anunte ca inlocuitorul lui Michael Kammeyer (chitara) este, de fapt, producatorul nostru de-o viata si bunul prieten Jacob Hansen (Invocator, Anubis Gate, Beyond Twilight)."

"Ni s-a parut foarte normal sa il aducem pe Jacob, dat fiind faptul ca el s-a simtit intotdeauna ca un alt membru al trupei. A fost cu noi inca de la inceput, el ocupandu-se de producerea, mixajul si masterizarea Melancholy Beast si Legend Of The Bonecarver si de mixajul si masterizarea Immortal."

"Nu este un secret ca Michael a fost principalul scriitor in Pyramaze, la fel si coloana vertebrala a Pyramaze in orice modalitate imaginabila. Totusi, cu noul nostru lineup ce consta din membrii originali Morten Gade(Wuthering Heights) si Jonah W. (Structure Of Inhumanity), vechiul chitarist Toke S. si noul solist Urban Breed(Tad Morse), am impartit datoria de a scrie piese noi, si am jurat sa ne punem inima si sufletul in acest nou album si in viitorul Pyramaze. E foarte greu sa il inlocuim pe Michael, si facand asta simtim ca ii onoram mostenirea prin tot ce avem mai bun. Inainte ca Michael si Niels(bass) sa anunte despartirea de trupa, aranjasem deja ca Jacob sa mixeze noul album, asa ca tranzitia a mers foarte usor."

"Vrem sa multumim fanilor nostri pentru ca au stat alaturi de noi in toate momentele grele, si promitem sa oferim cel mai bun album pe care il putem oferi. Va iubim pe toti!"Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook