Brian May crede ca Adam Lambert este cel mai talentat tanar solist

de cristina_n

Brian May crede ca Adam Lambert este cel mai talentat tanar solist

Chitaristul trupei Queen, Brian May, a declarat ca, in opinia sa, participantul la American Idol, Adam Lambert, este cel mai talentat solist din generatia sa.

"Are o voce pur si simplu incantatoare", spune Brian May.

Totodata, chitaristul a reinnoit invitatia adresata lui Lambert de a deveni solistul trupei Queen.

In ciuda declaratiilor lui Lambert, care afirma ca a deveni noul solist Queen nu este momentan o prioritate, Brain May, chitaristul Queen, sustine ca il va convinge pe tanar sa se alature legendarei trupe.

"In focul finalei American Idol nu am apucat sa discut ceva foarte coerent cu Adam. Sper insa sa accepte oferta noastra de a ne insoti in turneu", spune chitaristul Queen.

Solistul in varsta de 27 de ani a confirmat faptul ca este homosexual.

`Nu cred ca va fi o surpriza pentru nimeni sa auda ca sunt gay. (...) Sunt mandru de orientarea mea sexuala.`, a declarat Adam Lambert, in cadrul interviului acordat Rolling Stones.

`Imediat dupa finala, am fost gata sa le confirm reporterilor, dar m-am abtinut. M-am gandit ca va fi mai cool sa astept si sa dezvalui in Rolling Stone`, a adaugat el.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook