Brian May si Roger Taylor (Queen) au revenit pe scena!

de Buvnitz

Brian May si Roger Taylor (Queen) au revenit pe scena!

Potrivit STV Entertainment, Brian May si Roger Taylor, chitaristul si tobosarul formatiei Queen, au aparut in seara de luni (9 noiembrie) pe scena din Edinburgh pentru a interpreta piesa Bohemian Rhapsody.

Evenimentul a fost unul surpriza, circa 3000 de oameni asistand la recital. In cadrul aceluiasi moment a avut loc si premiera piesei de teatru We Will Rock You.

In alta ordine de idei, intr-un interviu pentru BBC Breakfast, tobosarul Roger Taylor a discutat despre o posibila colaborare cu Adam Lambert, unul din finalistii American Idol.

Artistul a detaliat: 'Am cantat in finala American Idol alaturi de doi pusti, unul din ei era Adam. Nu a castigat, a primit cam 49 de milioane de voturi insa este un cantaret fenomenal. Eu si Brian May dorim sa colaboram cu Adam. S-ar putea ca aceasta colaborare sa devina ceva mai mult, insa depinde doar de el.'Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook