Carte biografica Brian May

de Morrison

Carte biografica Brian May

Biografia neoficiala a chitaristului Brian May, membrul legendarei trupe Queen, va fi cuprinsa intr-o carte avand 240 de pagini, intitulata Brian May: The Definitive Biography. Autoarea, Laura Jackson, o va publica pe 25 octombrie 2007.

Un rezumat al cartii suna cam asa: "In calitate de principal chitarist la trupei Queen, Brian May este unul dintre cei mai apreciati artisti. Cartea ii surprinde viata din copilarie, trecand prin perioada studiilor de astrofizica, continuand cu etapa in care a cunoscut succesul alaturi de Queen. Este tratata si perioada mai recenta, proiectele sale mai noi, precum si relatia cu actrita Anita Dobson. Cartea insista asupra greutatilor cu care s-a confruntat formatia pentru a ajunge in top".

Au fost incluse si cateva interviuri in biografie, cu personalitati precum Tony Iommi, Joe Elliott, Richie Sambora, Bruce Dickinson, Raul Rodgers, Cliff Richard.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook