Cartea lui Brian May de la Queen a fost tradusa in romana

de Morrison

Cartea lui Brian May de la Queen a fost tradusa in romana
Bang! Istoria completa a Universului, cartea lui Brian May de la Queen, a fost tradusa in limba romana. Lucrarea poate fi achizitionata online de pe site-ul editurii RAO, la pretul de 79,99 lei (22,22 ).

Chitaristul Brian May studia astrofizica la Imperial College cand a pus bazele trupei Queen impreuna cu vocalul Freddie Mercury si bateristul Roger Taylor in 1970.

Interesul fata de astronomie s-a pastrat si dupa lansarea in muzica. El a scris impreuna cu Patrick Moore (membru al Societatii Regale de stiinte, membru al Societatii Regale de Astronomie) si Chris Lintott (licentiat in Astronomie si membru al Societatii Reagle de Astronomie) cartea `Bang! The Complete History of the Universe`.

Lucrarea a fost tradusa in romana de catre Liana Stan, sub titlul `Bang! Istoria completa a Universului`.

In Marea Britanie, cartea a fost nominalizata la premiile Societatii Regale la sectiunea carte stiintifica, iar pe amazon.com a intrat in topul 30 al celor mai bine vandute carti.

Bestmusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook