Chitaristul Queen isi da licenta

de Morrison

Chitaristul Queen isi da licenta
Brian May, celebrul chitarist al trupei Queen, va sustine examenul de licenta la facultatea de astrofizica pentru a primi cat de curand posibil diploma de licenta.

Brian May a intrerupt studiile in 1970, pentru a se dedica carierei muzicale. In acel an, May era student la Imperial College London, pe care l-a abandonat pentru a-si intemeia o trupa impreuna cu Freddie Mercury si Roger Taylor.

Chitaristul nu a abandonat preocuparile de astrofizica de-a lungul timpului, in 2006 publicand chiar si o carte pe aceasta tema, intitulata 'Bang! The Complete History of the Universe'.

In prezent in varsta de 60 de ani, chitaristul va sustine examenul de licenta la facultate cu teza 'Radial Velocities in the Zodiacal Dust Cloud'.

Despre Brian May va fi publicata in curand si o carte biografica. Biografia neoficiala a membrului legendarei trupe Queen va fi cuprinsa intr-o carte avand 240 de pagini, intitulata "Brian May: The Definitive Biography". Autoarea, Laura Jackson, o va publica pe 25 octombrie 2007.

Un rezumat al cartii suna cam asa: "In calitate de principal chitarist la trupei Queen, Brian May este unul dintre cei mai apreciati artisti. Cartea ii surprinde viata din copilarie, trecand prin perioada studiilor de astrofizica, continuand cu etapa in care a cunoscut succesul alaturi de Queen. Este tratata si perioada mai recenta, proiectele sale mai noi, precum si relatia cu actrita Anita Dobson. Cartea insista asupra greutatilor cu care s-a confruntat formatia pentru a ajunge in top".

Au fost incluse si cateva interviuri in biografie, cu personalitati precum Tony Iommi, Joe Elliott, Richie Sambora, Bruce Dickinson, Raul Rodgers, Cliff Richard.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook