Concert tribut Queen

de Morrison

Concert tribut Queen
Pe data de 15 septembrie 2007 va avea loc la Hamilton's Casbah Lounge un concert tribut Queen si Freddie Mercury. Inaintea concertului, vor fi vizionate materiale inregistrate cu formatia Queen.

La tribut si-au anuntat participarea trupe precum The Deadly Romantics, The Forgotten Rebels, The Unloved, si multi altii. Banii rezultati din bilete vor fi donate unei asociatii care ajuta copiii bolnavi de SIDA.

Bang! Istoria completa a Universului, cartea lui Brian May de la Queen, a fost tradusa in limba romana.

Chitaristul Brian May studia astrofizica la Imperial College cand a pus bazele trupei Queen impreuna cu vocalul Freddie Mercury si bateristul Roger Taylor in 1970. Interesul fata de astronomie s-a pastrat si dupa lansarea in muzica. El a scris impreuna cu Patrick Moore
(membru al Societatii Regale de stiinte, membru al Societatii Regale de Astronomie) si Chris Lintott (licentiat in Astronomie si membru al Societatii Reagle de Astronomie) cartea `Bang! The Complete History of the Universe`.

In Marea Britanie, cartea a fost nominalizata la premiile Societatii Regale la sectiunea carte stiintifica, iar pe amazon.com a intrat in topul 30 al celor mai bine vandute carti.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook