Este posibil sa avem un sequel pentru 'Bohemian Rhapsody'

de Cristi Nedelcu

Este posibil sa avem un sequel pentru 'Bohemian Rhapsody'


'Bohemian Rhapsody', lungmetrajul care trateaza istoria Queen ar putea avea un sequel, avand in vedere mai ales succesul pe care filmul l-a avut.

Acesta a avut incasari de peste 870 de milioane de dolari si a castigat 4 Oscaruri. Un fost apropiat al formatiei si a lui Freddie Mercury a declarat ca este aproape sigur faptul ca 'Bohemian Rhapsody' va primi un sequel ce va porni de la aparitia formatiei in cadrul Live Aid.

Mai mult, Brian May a spus oarecum acelasi lucru intr-un interviu acordat in luna Decembrie: "I think Live Aid is a good point to leave it. Who knows, there might be a sequel."

Nu uitati ca primavara aceasta avem mai multe reprezentante ale musicalului creat de Queen, 'We Will Rock You'.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook