Rami Malek a castigat Oscarul pentru rolul din Bohemian Rhapsody

de Cristi Nedelcu

Rami Malek a castigat Oscarul pentru rolul din Bohemian Rhapsody


Rami Malek a castigat mult ravnitul trofeu pentru rolul sau din Bohemian Rhapsody. Rami a castigat atat Globul de Aur cat si premiul BAFTA pentru interpretarea sa.

Multe publicatii l-au vazut favorit in cursa pentru castigarea Oscarului chiar daca intial criticii de film aveau pareri impartite cu privire la succesul filmului.

In plus, Bohemian Rhapsody a fost nominalizat la 5 categorii: Best Film Editing, Best Sound Editing, Best Sound Mixing, Best Actor in a Leading Role si Best Picture.

Le-a castigat pe toate, mai puti Best Picture care a revenit filmului 'Green Book'.


Nu uitati ca primavara aceasta avem mai multe reprezentante ale musicalului creat de Queen, 'We Will Rock You'.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook