Chitaristul Queensryche a parasit trupa

de Morrison

Chitaristul Queensryche a parasit trupa
Mike Stone, chitaristul formatiei Queensryche, a anuntat despartirea de trupa.

Chitaristul a declarat ca a decis sa se concentreze asupra noii sale formatii Speed X (din care face parte si Nick Catanese de la Black Label Society).

Am decis sa imi anunt plecarea inaintea turneului American Soldier Tour. Vreau sa le multumesc fanilor Queensryche din toata lumea, care m-au apreciat de-a lungul timpului. A fost o onoare sa fac parte din familia Queensryche si le urez lui Geoff, Michael, Scott si Eddie numai bine in viitor, a spus chitaristul.

La randul lor, membrii Queensryche au spus ca ii vor simti lipsa lui Mike Stone.

A contribuit la muzica si vietile noastre artistic si spiritual. Speram sa il vedem reusind in viitor in tot ceea ce isi propune, au incheiat membrii Queensryche.

Geoff Tate, solistul formatiei Queensryche, a anuntat detaliile complete legate de noul album, intitulat American Soldier.

Materialul va fi lansat pe data de 31 martie la Rhino Records.

Geoff Tate a povestit experientele avute in timp ce a intervievat soldatii americani, pentru a se documenta in privinta temei albumului.

"Tatal meu a fost la randul lui militar, dar pana de curand nu a fost dispus sa isi impartaseasca experienta de razboi. Cred ca aceasta reticenta este comuna intr-un fel sau altul tuturor militarilor", spune solistul Queensryche.

"Queensryche au beneficiat dintotdeauna de sprijinul si admiratia soldatilor americani", dezvaluie Geoff Tate, solistul trupei si autorul versurilor pentru American Soldier.

xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook