Cine are drepturile asupra numelui Queensryche?

de Buvnitz

Cine are drepturile asupra numelui Queensryche?


Solistul Geoff Tate - concediat din trupa Queensryche in care a activat timp de trei decenii - declara ca se afla in discutii cu fostii sai colegi pentru drepturile asupra numelui trupei.

Tate a dat in judecata formatia Queesryche pentru a castiga drepturile asupra numelui. In acelasi timp, Wilton, Rockenfield si Jackson - membri ai grupului Queensryche - l-au dat in judecata pe Tate pentru acelasi motiv. Ca un plus, acuzatiile aduse lui Tate includ comportament violent cat si o atitudine neprofesionista din partea lui Susan Tate - sotia lui Tate si fostul manager Queensryche.

Judecatorul a hotarat insa ca ambele parti se pot folosi de numele Queensryche.

Intrebat de AL.com care este obiectivul sau final, Geoff Tate a declarat: 'In acest moment exista doua trupe Queensryche, este mult prea complicat pentru fani. Trebuie sa exista o singura trupa, iar una din partile implicate sa plateasca despagubiri. In acest moment suntem in negocieri si sper sa avem o intelegere finala in cateva saptamani.'

Ceea ce asculti pe un album Queensryche sunt de fapt ideile, sperantele, visurile, temerile si fanteziile mele – toate aceste lucruri au creat acele albume si piesele de pe ele. Am muncit neincetat de-a lungul anilor sa apar acest nume, sa-i dau o anumita valoare, asa ca nu pot sa renunt atat de usor. Ma reprezinta. Este ceea ce sunt.”

Geoff Tate se vede colaborand in continuare cu cei alaturi de care formeaza in prezent varianta lui de Queensryche: „Ma intereseaza foarte mult sa cant cu oamenii pe care ii am acum langa mine. Sunt cu totii niste muzicieni fantastici... Nu este deloc distractiv sa lucrezi cu oameni cu care pur si simplu nu te mai intelegi” a incheiat solistul.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook