Geoff Tate refuza sa asculte albumul Queensryche cu Todd La Torre la voce

de Ana-Maria Gavrila

Geoff Tate refuza sa asculte albumul Queensryche cu Todd La Torre la voce


Stim cu totii ca in prezent exista doua versiuni ale trupei Queensryche, ambele aflandu-se in turnee prin lume, ambele promovandu-si albumele lansate anul acesta. Saptamana trecuta am putut vedea la Bucuresti varianta "originala", insa cu Todd La Torre ca nou solist.

Geoff Tate, care fusese concediat de 3 dintre membrii fondatori ai trupei, a acordat un interviu celor de la Smashing Interviews Magazine unde a fost intrebat - evident - ce parere are despre noul album "Queensryche":

"Nu ma intereseaza absolut deloc. Nu l-am ascultat si nici nu o sa fac asta. Mi-am smuls oglinda retrovizoare si acum merg inainte fara sa mai privesc in urma. Nu ma intereseaza ce fac ei. Am petrecut 30 de ani cu oamenii astia, stiu foarte bine ce pot sa faca [rade]."

Geoff Tate a fost mai mult decat binevoitor sa vorbeasca despre noul sau album, comentand asupra cover art-ului ce ilustreaza un pumn cu inele reprezentand initialele FU, de la titlul albumului "Frequency Unknown", facand astfel referire si asupra insinuarilor facute de unii fani ca aceasta coperta ar contine un mesaj destul de explicit adresat fostilor colegi de trupa:

"Se pare ca treaba asta ii enerveaza pe unii [rade]. Nu m-am gandit niciodata la asta. Mi s-a parut ca arata destul de Metal, acel pumn trecand printr-un geam de sticla. Fanii nostri poarta in mod obisnuit foarte multe inele. Este doar o prescurtare a titlului noului album!"

Poze Poze Rock Diverse -

Albumul Queensryche cu Geoff Tate, "Frequency Unknown", s-a vandut in 5.500 de exemplare, in timp ce "Queensryche" cu Todd La Torre la voce s-a vandut in 13.500 de exemplare in prima saptamana de la lansare.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook