Geoff Tate s-a inteles la bani cu Queensryche, aproape ca sunt prieteni

de Buvnitz

Geoff Tate s-a inteles la bani cu Queensryche, aproape ca sunt prieteni


Geoff Tate si fostii sai colegi din Queensryche au ajuns la o intelegere - cel mai probabil financiara - in ce priveste folosirea numelui. Doar ca Geoff Tate nu a mai avut rabdare pana la anuntul oficial si si-a updatat site-ul cu un nou banner, Geoff Tate: The Voice Of Queensryche.

Chitaristul Michael Wilton a confirmat finele negocierilor cu fostul lor solist.

Tate a dat in judecata formatia Queesryche pentru a castiga drepturile asupra numelui. In acelasi timp, Wilton, Rockenfield si Jackson - membri ai grupului Queensryche - l-au dat in judecata pe Tate pentru acelasi motiv. Ca un plus, acuzatiile aduse lui Tate includ comportament violent cat si o atitudine neprofesionista din partea lui Susan Tate - sotia lui Tate si fostul manager Queensryche.

Intrebat de AL.com care este obiectivul sau final, Geoff Tate a declarat: 'In acest moment exista doua trupe Queensryche, este mult prea complicat pentru fani. Trebuie sa exista o singura trupa, iar una din partile implicate sa plateasca despagubiri. In acest moment suntem in negocieri si sper sa avem o intelegere finala in cateva saptamani.'Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook