Noul DVD Queensryche

de Morrison

Noul DVD Queensryche
Noul DVD al formatiei Queensryche intitulat Mindcrime At The Moore va fi lansat in Marea Britanie pe 3 septembrie 2007. DVD-ul cuprinde intregul concert sustinut de Queensryche in Seattle, cu un setlist format din piesele de pe albumul Mindcrime.

Formatia americana de heavy / progressive metal a inceput sa lucreze la un nou material pe care spera sa il lanseze in vara sau cel mai tarziu in toamna lui 2008. Albumul ii va urma lui Operation: Mindcrime II, aparut in 2006.

Geoff Tate, frontmanul trupei, a declarat pentru Billboard.com ca procesul de compunere a piselor se afla deocamdata la inceput. Tema albumului se pare ca va societatea actuala americana. "Va fi un fel de documentar social", spune Tate. "Din punct de vedere strict muzical, este ceva ce nu am mai facut pana acum. Ii va surprinde pe ascultatori, care este posibil sa fie intrigati si de conceptul din spatele albumului", a mai spus solistul.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: