Procesul Queensryche vs ... Queensryche amanat pana in ianuarie 2014

de Ana-Maria Gavrila

Procesul Queensryche vs ... Queensryche amanat pana in ianuarie 2014


Solutionarea conflictului dintre Geoff Tate si fostii sai colegi de la Queensryche a suferit, din nou, o amanare. Procesul care va hotari cine detine drepturile asupra Queensryche a fost reprogramat pentru ianuarie 2014.

Motivul, incercarea lui Geoff Tate de a aduce in fata curtii cat mai multe dovezi, ingreunata de altfel de faptul ca ceilalti membri Queensryche desfasoara in prezent un turneu: "Majoritatea martorilor se afla in afara Statelor Unite - dovezi ce subliniaza faptul ca aceasta disputa dureaza de mai bine de 30 de ani. Procesul poate dura 3-4 saptamana cu 20 pana la 40 de martori."

Se pare ca actualii membrii Queensryche, care il au alaturi pe solistul Todd La Torre (in timp ce Tate concerteaza cu trupa sa pe care a intitulat-o ... tot Queensryche), pun la indoiala adevarul celor declarate de Tate.

Ca reactie la aceasta amanare, membrii Queensryche au declarat: "Din octombrie 2012 pana in aprilie 2013 nu a existat nicio activitate in acest caz...", iar dificultatile intampinate de Tate sunt "100% datorate esecului lui de a construi un caz valid".Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook