Todd La Torre: Geoff Tate nu inseamna Queensryche

de Buvnitz

Todd La Torre: Geoff Tate nu inseamna Queensryche


Intrebat ce parere despre lansarea lui Frequency Unknown, noul album semnat de Geoff Tate's Queensryche, solistul Todd La Torre - vocea formatiei Queensryche - a raspuns:

'Nu dam prea multa atentie. Evident ca e peste tot pe Internet asa ca nu putem evita contactul. Exista un proces in luna noiembrie care va stabili propietarul de drept al numelui Queensryche. Sansele sunt in favoarea lui Michael (Wilton, chitara) a lui Scott (Rockenfield, tobe) si Eddie (Jackson, bas). Sunt sigur ca va exista si o recompensa financiara.'

'Muzicienii care canta cu Geff sunt foarte buni insa nu sunt Queensryche.'

Noua formula Queensryche a debutat pe scena festivalului Halfway Jam desfasurat in perioada 26-28 iunie, 2012 in Royalton, Minnesota.

Referitor la zvonurile cum ca formatia foloseste inregistrari cu fostul solist Geoff Tate, noul solist Todd La Torre a raspuns:

'Nu exista nicio voce pe scena decat a mea. Toate vocile pe backing sunt re-inregistrate de mine si Eddie (Jackson, bas). Nu folosim niciun track inregistrat de Geoff Tate. Da, vocea mea este destul de similara cu a lui Geoff insa va asigur ca zvonurile sunt false. Toate inregistrarile sunt datate si inregistrate in computerul meu.'Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook