COYOTUL Live. Asculta online Coyotul

Coyotul

Asculta Coyotul online

Stiluri: Rock

Pentru a asculta radio live online METALHEAD iti recomanda Winamp.

Din pasiune pentru muzica rock si fiindca am vrut ca playlist-ul nostru sa fie ascultat de cat mai multi oameni care in timp sa ajunga sa se cunoasca si sa devina prieteni, am creat Coyotul.ro. Lansat pe 1 august 2010, Coyotul.ro isi propune sa cladeasca o comunitate activa, capabila oricand sa puna lumea la cale la un pahar de bere, sa organizeze un festival sau sa se implice social. De aceea, Coyotul.ro este mai mult decat un radio pentru pasionatii de rock, este un radio pentru oamenii proactivi, pentru cei ce nu asteapta oportunitati, ci le genereaza.

Aici veti asculta piesele celor mai mari formatii, de la cele care au scris istoria genului pana la cele care incendiaza scenele astazi.

De asemenea, oricine rezoneaza cu gusturile noastre este asteptat pe pagina de chat a siteului nostru sa ne cunoastem, sa-si verse amarul, sa-si strige bucuria, sa dezbata, sa combata, sa admire sau sa critice, fiecare dupa gustul si trairea lui.
Coyotul.ro este  atitudine. Coyotul.ro este o stare de spirit.

Va invitam sa accesati Coyotul.ro, sa ascultati si sa ne scrieti parerea voastra la contact@coyotul.ro, fiindca vrem sa devenim mai buni, mai rock si mai apropiati voua in fiecare zi.

We’re online and we rock you!

Radiouri Online Similare


Like us on Facebook