RADIOUL LUI MOS CRACIUN Live. Asculta online Radioul lui Mos Craciun

Radioul lui Mos Craciun

Asculta Radioul lui Mos Craciun online

Stiluri: Colinde

Pentru a asculta radio live online METALHEAD iti recomanda Winamp.

Din 1 decembrie, Radioul lui Mos Craciun revine, pentru al treilea an la rand, pe frecventele Magic FM din toata tara si le aduce romanilor in dar cele mai frumoase cantece de sezon.

"In fiecare an facem in asa fel incat Radioul lui Mos Craciun sa sune magic si sa implineasca tot mai multe dorinte. Fiecare an este special, in fiecare an Mos Craciun e altfel, asa ca si anul acesta Radioul lui Mos Craciun va fi spectaculos diferit. Veti descoperi ascultand Magic FM!", spune Liana Stanciu.

Clipele minunate din preajma sarbatorilor, clipe petrecute alaturi de cei dragi, au nevoie de o muzica speciala. Tocmai de aceea, si anul acesta va daruim Radioul lui Mos Craciun. Cea mai frumoasa colectie de muzica de iarna se va auzi pe frecventele magice de la 1 decembrie pana in ultima zi de Craciun, pe 27 decembrie.

"Si anul acesta le oferim ascultatorilor cea mai frumoasa muzica de sezon si ii invitam sa ne spuna, pe site-ul www.magicfm.ro, ce cantece vor sa auda. In luna decembrie, frecventele Magic FM iti vor aduce in casa hituri internationale de iarna si, in apropierea Craciunului, o multime de colinde romanesti ", spune in cor echipa Magic FM. 

Iti uram sarbatori magice!


Like us on Facebook