ROMANTIC FM Live. Asculta online Romantic Fm

Romantic Fm

Asculta Romantic Fm online

Stiluri:

Pentru a asculta radio live online METALHEAD iti recomanda Winamp.

La Romantic FM poti sa (re)descoperi starea si atmosfera pe care in mod obisnuit le-ai pierdut printre masini si semafoare, intre imensele imbinari de metal, sticla si beton, carora, cu sunete scurte, seci, le conferi linii drepte, muchii si colturi: blocuri.

Si mai este asfaltul solid al trotuarelor, zgomotul… La ROMANTIC FM toamna este altceva decat o macara infipta intr-un munte de noroi, iarna nu este doar o factura, primavara este asteptata cu bucurie si vara se traieste impreuna cu fluturii.

ROMANTIC FM este un produs unic pe piata media romaneasca. Este un radio cu personalitate, un produs “premium exclusive” destinat unui public “premium exclusive”, peste medie atat ca instruire cat si ca statut social.

ROMANTIC FM este un brand construit si valorizat cu grija in cei aproape 15 ani de la lansare. Este singurul post de radio cu format Easy Listening (European Oriented), care acopera hiturile europene ale anilor ‘60, ‘70, ‘80, ’90, dar si pe cele de peste ocean (inclusiv America Latina, care este bine reprezentata).

ROMANTIC FM este singurul post de radio din fm-ul bucurestean care difuzeaza cu consecventa vechile slagare romanesti.






Like us on Facebook