Bilete la pret promotional pentru Samfest Rock 2012

de Buvnitz

Bilete la pret promotional pentru Samfest Rock 2012


In perioada 21.06.2012 - 04.07.2012 aveti reducere la abonamentul pentru 2 zile la festivalul Samfest Rock 2012, astfel un abonament pe 2 zile va costa 35 lei.

Aceste abonamente se gasesec in Rock Bar Shadows.

IMPORTANT !

Aceste abonamente sunt nominale asa incat avem rugamintea ca doritorii sa isi aduca un act de identitate cu ei sau sa comunice datele personale in mometul achizitionarii acestor abonamente (multumim pentru intelegere)

Participa formatiile: Rage (Germania), Korpiklaani (Finlanda), Ossian (Ungaria), Decapitated (Polonia), Kalapacs (Ungaria), Altar, Psychosymphony, Bucovina, White Walls, Gothic, The Unknown Scar, Warchant, Hungry for Heaven.

Concertele incep de la ora 17.00. De asemenea vor avea loc si activitati extra-rock: joi, 5 iulie – campare, rockoteca in aer liber, foc de tabara iar in celelalte zile inainte si dupa programul de concerte rock – foc de tabara, muzica folk si blues cu formatiile Focul Viu si Black River Blues Band, concurs de frumusete de motoare precum si un concurs inedit – Miss Samfest Rock.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook