Ziarul din Muscel sustine ca locuitorii din Campulung s-au saturat de Posada Rock

de Andreea Gherfi

Ziarul din Muscel sustine ca locuitorii din Campulung s-au saturat de Posada Rock


Pe data de 3 septembrie, in "Ziarul din Muscel" a aparut urmatorul articol, intitulat "Doliu national pe fundal cu ragetele rockerilor":

"Ziua de 2 septembrie s-a inregistrat in istoria tarii ca fiind una de doliu national pentru victimele cutremurului din Italia. Cum pe teritoriul intregii tari a fost decretat doliu national, la Campulung au urlat pe scena rockerii la Posada.

Pentru organizatorul Posada Rock, festival care a sarbatorit anul acesta 30 de ani de activitate, si anume Bogdan Trambaciu nu a existat doliu national. Vineri, 2 septembrie a fost deschiderea festivalului unde mai multe trupe au cantat in debut. Ragetele rockerilor au rasunat puternic pe stadionul Campulung, spre disperarea locuitorilor din zona. De cativa ani acestia s-au resemnat sa auda urlete si sunetele metalelor grele dar si sa vada cantareti in pielea goala pe scena sau pe langa, dupa consumul de narcotice.

Niciun oras din tara nu a dorit sa organizeze aceasta destrabalare, la Campulung devenind traditie de pe vremea fostului primar Calin Andrei, lasandu-l mostenitor acum pe Bogdan Trambaciu, finul sau!"

Ne incearca un mix de sentimente ciudate si nu mai intelegem exact care este problema: ori nu mai vor locuitorii din Campulung sa se bucure de evenimentele care le aduc turisti in zona, ori urlau rockerii prea tare, ori era zi de doliu national, ori era problema ca festivalul implinea 30 de ani de activitate, ori ca primarilor musceleni le cam place metalul.

Ziarul cu pricina este acesta, dar va rugam sa-l accesati pe rand pentru ca se strica repede.

Festivalul Posada Rock 2016 a avut loc in weekendul 2-4 Septembrie si a adus pe deja renumita scena din Campulung Muscel headlineri precum Rage si Therapy? .

Castigatorii concursului Posada Rock 2016

Poze Poze pentru articole - ziarul de muscel
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: