Chitaristul Rammstein - Un nou proiect

de Morrison

Chitaristul Rammstein - Un nou proiect
Richard Z. Kruspe, chitaristul trupei germane Rammstein, a vorbit de curand intr-un interviu despre proiectul sau intitulat Emigrate, care va lansa un album self-titled pe 31 august.

Chiatristul a trecut prin mai multe schimbari odata cu aparitia acestui proiect, cea mai importanta fiind mutarea sa din Berlin in New York. "Am inceput de la zero in New York. Cand am ajuns aici nu cunosteam pe nimeni, eram complet pe cont propriu", spune chitaristul.

Alta schimbare este aceea ca, spre deosebire de formatia Rammstein in cadrul careia ocupoa pozitia de chitarist, Kruspe va indeplini atributiile de vocal in noua sa trupa. Mai mult, el va canta pentru prima data in limba engleza. "Ca vocal, esti incredibil de vulnerabil. Intotdeauna trebuie sa incerci sa captezi momentul prezent si starea de spirit. Am inteles cat de mult conteaza atitudinea", concluzioneaza Richard Z. Kruspe.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook