Rammstein - Liebe Ist Fur Alle Da

de Buvnitz

Rammstein - Liebe Ist Fur Alle Da

Potrivit lui Richard Kruspe atmosfera in trupa Rammstein nu e chiar atat de placuta. De fapt intregul proces de compozitie pentru Liebe Ist Fur Alle Da a mers dupa un set de reguli impus de fiecare membru in parte. Partea mai interesanta din declaratia chitaristului este de fapt: 'Vroiam sa termin, apoi sa trec la nivelul urmator.'

In sala de repetitie sau in studio fiecare trupa lucreaza dupa un set de reguli poate ciudate pentru unii, iar Rammstein cu siguranta nu sunt o exceptie. Faptul ca probabil nu va exista album care sa echivaleze Sehnsucht sau Mutter este deja stiut. Si cred ca in cazul de fata Rammstein au mers 'la sigur' daca se poate spune, cu un album compus in maniera tipica fara a schimba foarte mult conceptul pornit in 1995.

Poze Poze_MH -Liebe Ist Fur Alle da este genul de album care ofera exact portia potrivita de noutate. Se poate observa o abordare ceva mai ciudata a partilor de clape, mult mai sumbra si in acelasi timp mai 'epica', pe alocuri chiar aduce aminte de tonuri folosite in segmentul metalului extrem. In acelasi timp un Til Lindemann mult mai axat in a oferi diversitate si nu o idee simplista, folosita cu preponderenta in trecut.

As spune ca pe alocuri usor exagerat in a oferi o doza sanatoasa de industrial metal, Liebe Ist Fur Alle Da nu are foarte multe momente slabe insa incepe direct cu stangul anume Rammlied, o piesa destul de banala insa potrivita pentru o prima insertie in concert. Dupa acest moment discul devine automat un progres si spre final deja poti fi multumit de rezultat. Chiar si mult controversata Pussy se potriveste incredibil de bine in album desi luata separat, poate la prima auditie lasa de dorit.

Ca un intreg Liebe Ist Fur Alle Da este cizelat, modern, potrivit pentru o gama larga de ascultatori si in acest sens Rammstein si-au atins scopul. Muzical se remarca piese ca Wiener Blut, Liebe Ist Fur Alle Da, Mehr, B******** sau Waidmanns Heil.

Liebe Ist Fur Alle Da se va integra perfect in showul live Rammstein, iar ca auditie acasa, luat impreuna cu restul albumelor nu are de ce sa dezamageasca. Vorbim de fapt de aceeasi trupa care incearca de fiecare data sa impinga bariera pana la limita.

Puteti cumpara noul album Rammstein - Liebe Ist Fur Alle Da, precum si celelalte albume ale trupei atat in format digital (mp3) cat si fizic pe www.metalhead.ro/rammstein

Gizas

Nota: 9/10

Tracklist:

Rammlied
Ich tu dir weh
Waidmanns Heil
Haifisch
B********
Frhling in Paris
Wiener Blut
Pussy
Liebe ist fr alle da
Mehr
Roter SandDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook