Rammstein a lansat albumul 'Zeit'

de Cristi Nedelcu

Rammstein a lansat albumul 'Zeit'


Cel de-al optulea album de studio a ajuns la aproape trei ani de la ultimul proiect, materialul discografic fara titlu al lui Rammstein din 2019, care a ajuns direct in topul celor 14 topuri internationale, inclusiv in top 10 din SUA, in urma celei mai lungi pauze dintre albumele din cariera lor pana in prezent.

De-a lungul unei cariere de aproape 30 de ani, Rammstein a vandut peste 20 de milioane de albume in intreaga lume si a cantat la nenumarate turnee spectaculoase si inovatoare. Cand turneul trupei sold out a fost amanat din cauza pandemiei, Rammstein a folosit timpul pentru a lucra la noul album. Till Lindemann (voce), Paul Landers (chitara), Richard Z. Kruspe (chitara), Flake (clape), Oliver Riedel (bas) si Christoph Schneider (tobe) au petrecut doi ani lucrand la cele unsprezece piese ale lui Zeit. Acestia au fost din nou asistati de producatorul berlinez Olsen Involtini. „Zeit” a fost inregistrat la studiourile La Fabrique din St. Remy de Provence, Franta.

Bryan Adams, muzicianul si fotograful canadian, a fotografiat Rammstein pe treptele Trudelturm din Berlin Adlershof, un monument impunator al cercetarii aeriene din Parcul Aerodinamic al orasului.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: