Rammstein discuta despre videoclipul pentru Pussy

de Buvnitz

Rammstein discuta despre videoclipul pentru Pussy

Metal Hammer a realizat recent un interviu cu Richard Krupse, chitaristul formatiei Rammstein. Un scurt fragment poate fi vizionat mai jos:

'Intitial am vrut sa realizam un clip pentru o piesa similara cu Mein Teil. Dar ne-am plictisit sa facem inttodeauna acelasi lucru asa ca ne-am gandit sa alegem Pussy. Daca am face un clip pentru aceasta, ar iesi ceva cu totul interesant'.

'Am apelat la regizorul nostru preferat, Jonas Akerlund, care nu a acceptat din prima. Apoi dupa cateva ore primim un mail de la el: Am ascultat piesa, haideti sa facem o revolutie, haideti sa facem un clip porno. Dar va avertizez ca nu il putem baga pe MTV.'

'Am gasit o metoda si mai accesibila. Pana in acest moment 6,5 milioane de oameni s-au uitat la clip. Deci nu prea avem nevoie de MTV.'

Universal Music si METALHEAD va ofera sansa de a pune mana pe noul album Rammstein - Liebe Ist Fur Alle Da la preturi NOI cu totul si cu totul speciale, mai ieftine ca in magazine !

Da ! Albumele sunt de astazi mai ieftine cu 5 lei, adica va facem cadou taxele de transport ! Noile preturi, le gasiti mai jos !

  • Editia Speciala Pentru Romania - 24.9 Ron
  • Editia Intenationala - 49.9 Ron
  • Editia Speciala Inernationala - 79.9 Ron [+5 bonus tracks - Dublu CD]

Chiar in ziua lansarii vei primi discul prin posta direct la tine acasa, chiar daca esti din Bucuresti sau din provincie!

Intra acum pe www.metalhead.ro/rammstein si poti cumpara online cu cardul "Liebe ist fur alle da" la preturi cu totul si cu totul speciale !Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook