Rammstein discuta despre videoclipul pentru Pussy

de Buvnitz

Rammstein discuta despre videoclipul pentru Pussy

Metal Hammer a realizat recent un interviu cu Richard Krupse, chitaristul formatiei Rammstein. Un scurt fragment poate fi vizionat mai jos:

'Intitial am vrut sa realizam un clip pentru o piesa similara cu Mein Teil. Dar ne-am plictisit sa facem inttodeauna acelasi lucru asa ca ne-am gandit sa alegem Pussy. Daca am face un clip pentru aceasta, ar iesi ceva cu totul interesant'.

'Am apelat la regizorul nostru preferat, Jonas Akerlund, care nu a acceptat din prima. Apoi dupa cateva ore primim un mail de la el: Am ascultat piesa, haideti sa facem o revolutie, haideti sa facem un clip porno. Dar va avertizez ca nu il putem baga pe MTV.'

'Am gasit o metoda si mai accesibila. Pana in acest moment 6,5 milioane de oameni s-au uitat la clip. Deci nu prea avem nevoie de MTV.'

Universal Music si METALHEAD va ofera sansa de a pune mana pe noul album Rammstein - Liebe Ist Fur Alle Da la preturi NOI cu totul si cu totul speciale, mai ieftine ca in magazine !

Da ! Albumele sunt de astazi mai ieftine cu 5 lei, adica va facem cadou taxele de transport ! Noile preturi, le gasiti mai jos !

  • Editia Speciala Pentru Romania - 24.9 Ron
  • Editia Intenationala - 49.9 Ron
  • Editia Speciala Inernationala - 79.9 Ron [+5 bonus tracks - Dublu CD]

Chiar in ziua lansarii vei primi discul prin posta direct la tine acasa, chiar daca esti din Bucuresti sau din provincie!

Intra acum pe www.metalhead.ro/rammstein si poti cumpara online cu cardul "Liebe ist fur alle da" la preturi cu totul si cu totul speciale !


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook