Rammstein saluta fanii din Romania (video)

de Buvnitz

Rammstein saluta fanii din Romania (video)

Christoph Schneider (Rammstein) a declarat in cadrul unui interviu exclusiv acordat inainte de concertul de la Belgrad (Serbia) ca trupa este foarte fericita ca poate aduce turneul Rammstein in Romania, in cadrul Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival.

"Vreau sa salut toti fanii din Romania", a spus Schneider, care a adaugat ca cei de la Rammstein sunt incantati sa poata concerta in Europa de Est. "Provenind din partea estica a Germaniei, avem un trecut similar si impartasim anumite valori culturale", a incheiat tobosarul de la Rammstein.

Puteti urmari mai jos interviul integral cat si imagini live incediare de la concertul Rammstein din Serbia.

Materialul poate fi gasit si pe www.tuborg.ro, la sectiunea stiri si pe ro.sonispherefestivals.com, la sectiunea Sonisphere TV.


Rammstein - Rammstein Interview - Romania - 2010 on muzu.tv

Fanii din Romania ii vor putea vedea live pe germanii de la Rammstein pe 27 iunie, ultima zi a Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival. Acestia se vor afla in Romania in premiera absoluta, in cadrul turneului de promovare al ultimului material discografic, intitulat Liebe Ist Fur Alle Da.

De asemenea, noul single Rammstein “Haifisch” a fost lansat deja pe pagina de MySpace a trupei, urmand sa apara pe piata la jumatatea lunii mai.

Castiga 3 abonamente la Sonisphere 2010 !

Cumpara Bilete la Sonisphere - Click Aici


Editia din acest an a Tuborg Green Fest, unul dintre cele mai puternice festivaluri internationale de muzica, este prezentata de Sonisphere si include cel mai asteptat line up al anului: Metallica, Rammstein, Manowar, Heaven & Hell, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Mastodon, Stone Sour.

Trupele care vor urca pe scena in cadrul acestui festival sunt pe departe cele mai mari nume ale momentului de pe scena rock si nu numai.

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival este un eveniment organizat de East European Concert si Marcel Avram, in asociere cu D&D East Entertainment.

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook