Vocalul Rammstein nu mai paraseste trupa

de Morrison

Vocalul Rammstein nu mai paraseste trupa
Managementul trupei germane Rammstein a dezmintit stirea aparuta in urma cu doua zile potrivit careia actualul solist, Till Lindemann, va parasi formatia dupa terminarea inregistrarilor albumul la care Rammstein lucreaza in prezent.
"Nu stiu cum a aparut stirea, dar ea nu a venit cu siguranta din declaratiile managementului, nici din ale membrilor formatiei. In orice caz, ea nu este adevarata", a spus un reprezentant al managementului trupei.

Pe de alta parte, En Esch, cel care fusese anuntat ca viitor inlocuitor al lui Till Lindemann, a declarat ca zvonul este departe de adevar. Declaratia sa oficiala de pe site-ul formatiei Slick Idiot, formatie din care face parte in prezent, suna astfel:

"Deoarece am fost contactat de multi prieteni si cunoscuti care m-au intrebat daca sunt noul vocal Rammstein, cred ca trebuie sa clarific lucrurile. Desi recunosc faptul ca suna interesant, nu este adevarat. Lucrez in prezent la un nou material cu Slick Idiot si sunt in faza de mixaj pentru Mona Mur. Eu si Rammstein vom fi in continuare prieteni si le doresc mult succes", a spus solistul.

Dupa cum v-am anuntat, managerului trupei, Emanuel Fialik, ii fusese atribuita urmatoarea declaratie: "Dupa terminarea inregistrarilor la albumul la care Rammstein lucreaza in prezent, si care este aproape finalizat, Till Lindemann va parasi trupa". Era invocat si motivul despartirii, anume neintelegerile pe care solistul le-ar fi avut in ultimul timp cu ceilalti membrii ai trupei.

Se pare ca nu au fost decat zvonuri nefondate, si fanii formatiei germane pot sta linistiti deoarece Till Lindemann nu are de gand sa paraseasca Rammstein in viitorul apropiat.

xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook