Editie speciala Ramones la Bring The Noise

de Chaos Lore

Editie speciala Ramones la Bring The Noise


Luni, 25 octombrie, la Music Channel se va difuza incepand cu ora 22:00 Bring The Noise cu Hefe, editie speciala Ramones.

In plus, veti putea urmari si un interviu cu Stoi de la trupa E.M.I.L. Emisiunea este difuzata si in reluare joi, 28 octombrie, de la ora 00.00.

Fanii punk-rock-ului vor avea parte de un eveniment de zile mari: Marky Ramone, intemeitor al acestui gen muzical, alaturi de trupa Ramones, revine la Bucuresti, alaturi de Michael Graves (ex. Misfits), intr-un concert incendiar, miercuri 27 Octombrie, la Silver Church.

The Ramones, a fost considerata cea mai importanta trupa de punk-rock, chiar si de catre Sex Pistols, si The Clash, cele mai cunoscute trupe de gen. Au influentat stiluri intregi din care astazi fac parte artisti de marca, de la Dead Kennedys pana la Metallica, de la Black Flag pana la Nirvana, de la Bad Brains (denumiti asa dupa un cantec Ramones) pana la Red Hot Chili Peppers, de la Green Day si Bad Religion pana la U2 si Motorhead.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: