Marky Ramone revine in Romania alaturi de fostul solist Misfits

de Buvnitz

Marky Ramone revine in Romania alaturi de fostul solist Misfits

Potrivit paginii oficiale de MySpace, Marky Ramone, tobosarul grupului Ramones, va reveni in Romania pentru un concert in data de 27 octombrie in Bucuresti.

Concertul In memoriam Ramones il va avea ca solist pe Michale Graves, fostul solist al grupului Misfits. Setist-ul va consta in cele mai celebre piese semnate Ramones.

Vom reveni cu alte detalii.


Ramones s-a infiintat in 1974 in Forest Hills, Queens, New York si sunt recunoscuti in intreaga lume ca fiind trupa care a nascut curentul punk. Toti cei patru membri fondatori au "adoptat" ca nume de scena Ramone.

Au sustinut 2263 de concerte in 22 ani de cariera. In 1996 au sustinut ultimul lor show. In decursul a 8 ani de la destramare, trei dintre mebrii formatiei au murit: solistul vocal Joey Ramone, chitaristul Johnny Ramone si basistul Dee Dee Ramone.

In ziua in care solistul Joey Ramone a murit, Metallica si-a deschis concertul interpretand patru piese tribute RAMONES. Muzica celor de la RAMONES a influentat de-alungul timpului cariera multor formatii rock.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: