Programul concertului MARKY RAMONE'S Blitzkrieg luni la Bucuresti

de Buvnitz

Programul concertului MARKY RAMONE'S Blitzkrieg luni la Bucuresti


Legenda muzicii punk, Marky Ramone, va sustine un concert extraordinar la Bucuresti. Evenimentul, organizat de Phoenix Entertainment, va avea loc in Jukebox Venue, in data de 9 aprilie 2012. In deschidere va urca pe scena formatia Niste Baieti.

Marky Ramone a fost tobosarul primei formatii punk din lume , Ramones, timp de 15 ani de zile. Ramones este una dintre cele mai importante trupe din intreaga istorie a muzicii rock, fiind inclusa in Rock and Roll Hall of Fame in anul 2002.

Concertul din Bucuresti face parte din turneul mondial “Marky Ramone’s Blitzkrieg Tour 2012“. Formatia care il va insoti pe Marky Ramone in turneu cuprinde muzicieni de exceptie: Micheal Graves (ex-Misfits) – solist vocal, Crazy Joe –chitara, Graham vanderVeen -bass .

Program:

20:00- Acces Public
21:00- Niste Baieti
22:00- Marky Ramone’ Blitzkrieg

Pretul unui bilet de intrare este de 60 lei asezat si de 40 de lei in picioare si poate fi achizitionat de pe www.eventim.ro sau din reteaua Eventim (librariile Carturesti si Humanitas, magazinele DOMO, retelele Cosmote, Orange si Vodafone si la Sala Palatului) .Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook