Ramones Party cu Hefe in club Control din Bucuresti

de Chaos Lore

Ramones Party cu Hefe in club Control din Bucuresti


Club Control din Bucuresti organizeaza Ramones Party cu Hefe (Coma) si King Stoi (E.M.I.L), marti, 26 octombrie, de la ora 21:00.

Invitat special - Michael Graves (ex Misfits) - unplugged.

Fanii punk-rock-ului vor avea parte de un eveniment de zile mari: Marky Ramone, intemeitor al acestui gen muzical, alaturi de trupa Ramones, revine la Bucuresti, alaturi de Michael Graves (ex. Misfits), intr-un concert incendiar, miercuri 27 Octombrie, la Silver Church. The Ramones, a fost considerata cea mai importanta trupa de punk-rock, chiar si de catre Sex Pistols, si The Clash , cele mai cunoscute trupe de gen. Au influentat stiluri intregi din care astazi fac parte artisti de marca, de la Dead Kennedys pana la Metallica , de la Black Flag pana la Nirvana , de la Bad Brains (denumiti asa dupa un cantec Ramones) pana la Red Hot Chili Peppers, de la Green Day si Bad Religion pana la U2 si Motorhead...

Pentru reusitele sale, Marky Ramone a castigat premiul MTV „Lifetime Achievement” (ce i-a fost inmanat de Bono – U2), isi are numele scris in Rock and Roll Hall Of Fame din New York, are propria „stea” cu numele sau in Hollywood si a aparut in The Simpsons.

Marky Ramone a concertat pentru prima data la Bucuresti in Decembrie 2008, iar fanii genului, vor avea ocazia sa retraiasca piese celebre precum „Sheena Is A Punk Rocker”, „Blitzkrieg Bop”, „Pet Sematary”, „Rock ’n’ Roll High School” si „Rockaway Beach”. In line-up este inclus Michael Graves la voce, personaj cunoscut drept inlocuitorul lui Glenn Danzig in The Misfits.

Toate biletele pentru concert au un pretul de 50 de lei si pot fi achizitionate de la Silver Chruch, in seara evenimentului.

In deschidere va canta ZOB, iar warm-up party-ul va fi deschis de DJ Teo.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook