Remember 2001: Joe Ramone decedat, Eddie Van Halen se lupta cu cancerul si multe altele

de Buvnitz

Remember 2001: Joe Ramone decedat, Eddie Van Halen se lupta cu cancerul si multe altele

Antimusic a realizat o retrospectiva a unora din cele mai importante evenimente din perioada Aprilie - Iunie 2001. Mai jos va prezentam cateva din ele.

O petrecere data in casa lui Tommy Lee a avut un sfarsit tragic dupa ce un copil de patru ani s-a inecat in piscina artistului. Politia a stabilit ca intregul eveniment a fost un accident. Copilul pe nume Daniel Karven Veres a fost gasit la fundul piscinei cu fata in jos.

In aceeasi perioada Joey Ramone pierde lupta cu cancerul limfatic si moare in data de 15 aprilie. Legendarul solist avea 49 de ani.

Rage Against The Machine ramane in istorie iar parte din componenta formeaza o noua trupa alaturi de Chris Cornell. Este vorba desigur de Audioslave. La acea vreme viitorul RATM era nesigur.

Eddie Van Halen socheaza fanii si dezvaluie ca are cancer. Arrtistul se interneaza in centrul Anderson din Houston.

Doua fetite de 14 ani au fost lovite cu fecale in cadrul emisiunii Dude, This Sucks. Ulterior parintii fetelor au dat in judecata compania MTV pentru pagube morale.

Guns N Roses anuleaza turneul din pricina unei probleme medicale suferite de Buckethead in timp ce Metallica intra in studio pentru a inregistra un nou album. Tot in aceeasi perioada Limp Bizkit anuleaza o parte din turneul european datorita unor dureri de spate suferite de Fred Durst.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook