The Ramones scot DVD

de Morrison

The Ramones scot DVD
Trupa The Ramones se pregateste sa lanseze un dublu DVD, care se va intitula It's Alive 1974- 1996. Materialul contine nu mai putin de patru ore de inregistrari din concerte, cu un playlist din peste 100 de piese.

Cea mai mare parte a materialului a fost filmat in 1977, pe 31 decembrie, in timpul unui concert de la The Rainbow Theatre din Londra. Acelasi material a fost lansat sub forma unui album live, in 1979, intitulat It's Alive.

Data oficiala a DVD-ului este 1 octombrie 2007.
Pe data de 29 iunie a fost lansat un film documentar despre The Ramones. Producatorul si regizorul documentarului este Mandy Stein, filmul constand din doua parti: prima contine cele mai interesante momente din concertul aniversar de 30 de ani al trupei, care a avut loc pe 12 septembrie 2004 in Los Angeles.

La eveniment au mai participat formatiile Red Hot Chili Peppers, Rob Zombie, Tim Armstrong, Steve Jones, Daniel Rey si multi altii. Documentarul contine si comentarii din partea unor artisti ca Lisa Marie Presley, Sonic Youth si Seymour Stein.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: